Reserveren

Tip: als je in de maand kijkt waarin je wilt boeken, dan zie je zwarte en grijze cijfers. Grijs is gereserveerd. Vervolgens vul je de data in die je wilt en dan zie je welke huisje(s) er vrij zijn. Het kan zijn dat er bv alleen het boshuisje vrij is terwijl je het buitenhuis wilt. Kijk hier goed naar om teleurstellingen te voorkomen. Soms zie je zwarte data en lijkt het vrij te zijn maar omdat we een minimaal aantal verhuurnachten hebben, kan het niet geboekt worden. Stuur even een mailtje naar ons om te vragen of je ze toch kunt boeken want soms is dat wel mogelijk.

Het huisje is voorzien van beddengoed, hand- & theedoeken, koffie & thee voor de eerste dag. Verder is het zelfvoorzienend. Gelieve de badlakens voor het strand zelf mee te nemen.

De factuur komt uiterlijk een week voorafgaande aan de aankomstdatum en dient voor aankomstdatum betaald te worden. Indien je alle huisjes afhuurt komt de factuur een maand van te voren, met het verzoek binnen een week te betalen.

Ons rekeningnummer is: NL31INGB0009098256 t.n.v. Meneer Jansen met in de omschrijving het reserveringsnummer dat je bij de bevestigingsmail hebt gekregen.

In– en uitchecken

De huizen zijn beschikbaar vanaf 15.00 en moeten om 10.00 verlaten worden. Het is fijn als je per mail of Whatsapp je verwachte aankomsttijd doorgeeft.

Annulering

Een vakantie annuleren is niet wat je je bedacht had en hopelijk ben je hiervoor verzekerd. Wij hanteren de volgende regels:

  • Tot 60 dagen voor de aankomstdatum: dan betaal je € 40 annuleringskosten.
  • Tussen 60 dagen en (tot) 30 dagen voor aankomstdatum: dan betaal je 50% van de kosten, minus de toeristenbelasting.
  • Tussen 30 dagen en dag van aankomst: dan betaal je 100% van de kosten, minus de toeristenbelasting.
  • Zorg er zelf voor dat je een goede annuleringsverzekering hebt.