Zomerhuis

Dit luxe zomerhuis is in juni 2020 gereed gekomen. We hebben sfeer & duurzame materialen vooropgezet. Door de eikenhouten constructie met balken op zicht, de enorme raampartijen, het nostalgisch zwart gaskookstel met 3 oventjes, de eigentijdse stalen trap en de Marokkaanse Zelliges (handgemaakte tegels) roepen de nodige ‘oh’s en ah’s’ op. Het huis is geschikt voor max 5 personen en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers (waarvan eentje met bad). Op alle slaapkamers staan 2-persoonsbedden(2x 180×200 en 1x 160×200). De keuken is voorzien van een nespresso-apparaat, vaatwasser, 2 koelkasten met vriezer, broodrooster en melkopschuimer. Het zomerhuis heeft een houtkachel. Canal Digitaal brengt je naar vele TV-zenders. Uiteraard is er Wifi. Via meerdere openslaande tuindeuren, loop je naar je eigen tuin (gras en terras) waar je kunt genieten van het groen om je heen.

Dit huis is in het laagseizoen voor minimaal 3 nachten te huur en in hoogseizoen varieert het minimum tussen de 4 en 7 dagen per week, zie hiervoor bij de prijzen. Alleen na overleg zijn kinderen welkom. Geen huisdieren.

NIEUW: Bij het zomerhuis kun je vanaf mei – oktober een strandhuisje (niet slapen) huren voor € 50,- per week. Dit huisje ligt tussen Dishoek en Zoutelande en is voorzien van stoelen, tafeltje & parasol. Geef in je reservering aan of je dit huisje wel / niet wilt huren. 

Prijs per nacht 2023

Vanaf € 150,-